Известие

Collapse
No announcement yet.

Изгоряла крушка за фабричен ксенон

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Та да обобщим, габаритите на колата са халогенни и ако се пипнат после бързо горят, също така както казва Мурджев от хлабава маса греят и горат. Аз от както имам колата (почти 5г.) и 90 000км все на фарове, съм сменил един път габарит.
    Това да си разбиеш цокъла с друга крушка е аджамииска работа.........и то за 4лв разлика......

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
      Та да обобщим, габаритите на колата са халогенни и ако се пипнат после бързо горят, също така както казва Мурджев от хлабава маса греят и горат. Аз от както имам колата (почти 5г.) и 90 000км все на фарове, съм сменил един път габарит.
      Това да си разбиеш цокъла с друга крушка е аджамииска работа.........и то за 4лв разлика......
      мисля, че сте прави аз си взех колата с проблемче в цокъла на десния габарит и горя няколко пъти, както и непрекъснато ми свети чека за светлините а съм сменил всички крушки с обратна връзка към тоя чек и си светят ...
      Обаче моите габарити мисля са различни защото струваха лев и нещо от представителство на Phillips Lights.
      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщение
        Като се замисля си ги слагах без да ги пазя и ги пипах с ръце. Купих ги от ОМВ в Слънчев бряг и бяха 44лева и някакви стотинки.2 броя Генерал Електрик май бяха или Осрам. Едно от двете.
        Но не ги пазих от докосване. Не знаех ,че и на тях им влияе
        Никога не трябва да ги пипаш с голи ръце,пише го и в инструкцията на крушките.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Дори и да ги пипнеш/то понякога няма как/,след това ги избърши хубаво с чист парцал............
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
            Дори и да ги пипнеш/то понякога няма как/,след това ги избърши хубаво с чист парцал............
            Бих добавил и с малко чист алкохол,тоест спирт.Когато си купувам крушки,не взимам такива на които опаковките им са били отваряни,защото някой може да е решил да ги разгледа и опипа качествено.На габаритите крушки също мисля ,че са халогенни.

Comment

Понеже темата е за фарове и крушки та искам да питам някой дали е ползвал това http://www.autoled-bg.com/index.php?...product_id=124 и да даде отзиви.

Поздрави
              алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
              алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Comment

Ми това намерих

Цък1 H7 18 LED
                Цък1 Audi A4 HID, LED, H7
                Цък1 V-LEDS HID WHITE LED HEADLIGHTS !!! Plug & Play!

На последното клипче ми се виждат като свещи, но на живо може друго да е. Te на новите колици нали боцкат диоди за дневни светлини и предполагам, че са по-мощни от тези, но пак не ми се виждат достатъчни да заместят нормална крушка. Някой да каже, ако е пробвал.
                Last edited by borvass; d.m.y г., 00:55.
                sigpic
                Alfa Romeo 166 2.4JTD 20V FL
                Fiat Punto 1.2HSD 1995

Comment

Първоначално публикувано от mian4o Покажи съобщение
                  Понеже темата е за фарове и крушки та искам да питам някой дали е ползвал това http://www.autoled-bg.com/index.php?...product_id=124 и да даде отзиви.

Поздрави
                  Колега адски благодаря за този линк - не знаех че има и в БГ и мислех да си поръчвам едни риплейсмънти от Англия.

---------- Post added at 01:07 ---------- Previous post was at 01:05 ----------

Първоначално публикувано от borvass Покажи съобщение
                  Ми това намерих

Цък1 H7 18 LED
                  Цък1 Audi A4 HID, LED, H7
                  Цък1 V-LEDS HID WHITE LED HEADLIGHTS !!! Plug & Play!

На последното клипче ми се виждат като свещи, но на живо може друго да е. Te на новите колици нали боцкат диоди за дневни светлини и предполагам, че са по-мощни от тези, но пак не ми се виждат достатъчни да заместят нормална крушка. Някой да каже, ако е пробвал.
                  Сложно е значи на новите Аудита фаровете са с LED крушки ама са три фарчета забити току под капака, същото е и на лексус 600 H пак са три фара само че са по-конвенционални.
                  Сега не мога да кажа дали риплейсмънти на основните крушки вършат работа защото при тези коли на които имам наблюдения самата конструкция на фара е различна.
                  Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Една груба сметка, която си направих, показва, че една H7 Led лампа с 18 SMD 5050 (общо 54 светодиода с около 14 лумена всеки един) ще генерира около 760 лумена светлинен поток. Срещу средно 3000 лумена, получени от една ксенонова лампа.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Една груба сметка, която си направих, показва, че една H7 Led лампа с 18 SMD 5050 (общо 54 светодиода с около 14 лумена всеки един) ще генерира около 760 лумена светлинен поток. Срещу средно 3000 лумена, получени от една ксенонова лампа.
                      На една такава крушка по спецификации и дават около 190 лумена.

Мисля, че на един диод 5050 за трите му кристала общия интензитет може да е до 15 лумена.
                      A20DTH ЖТД ама не баш
                      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                        На една такава крушка по спецификации и дават около 190 лумена.

Мисля, че на един диод 5050 за трите му кристала общия интензитет може да е до 15 лумена.
                        От каталожните данни на 5050 не бях сигурен дали 15 лумена е общият интензитет за тройката или за единия от трите. А щом е така, както казваш, означава, че нещата са още по-зле.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                          От каталожните данни на 5050 не бях сигурен дали 15 лумена е общият интензитет за тройката или за единия от трите. А щом е така, както казваш, означава, че нещата са още по-зле.
                          Ами много ясно, че е зле.
                          Някой да не се лъже и да си купи Н7 крушка с надеждата да си замени сегашната примерно и да си мисли, че ще види нещо пред колата
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Точно това исках да разбера. Благодаря на отзовалите се.
                            алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
                            алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Comment

Изгоря ми крушката на късите.Осрам 64210NBP цена около 50лв за 2 броя,изкара една година,едва ли е светила повече от 200 часа.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                                Изгоря ми крушката на късите.Осрам 64210NBP цена около 50лв за 2 броя,изкара една година,едва ли е светила повече от 200 часа.
                                При тези цени и този кратък живот не се ли замисляш да слагаш ксенон?

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X